Om BEDSTEhundeLIV.dk

Læs ægte anmeldelser af produkter til hunden skrevet fra hjertet.

Tak fordi du læser med!

Kort om Bedstehundeliv.dk

Bedstehundeliv er et online (h)univers, hvor du kan læse om de bedste produkter til menneskers bedste ven, hunden. Vi laver primært produktanmeldelser og sammenligning af produkter. Men også guides til de bedste hundeliv.

Alt indhold på siden er skrevet fra hjertet og alle produkter er testet af os eller bekendte omkring os. Vi skriver derfor kun om produkter vi kender og ved noget om. Vi er ikke betalt for at skrive om de enkelte produkter, men siden finansieres via de forskellige produktlinks. Så hvis du foretager et køb efter du har klikket på et link på siden, kan vi opnå en mindre provision af dette. På den måde kan du støtte vores arbejde med produktanmeldelser på bedstehundeliv.dk.

 

Hvem står bag bedstehundeeliv.dk?

Bedstehundeliv er bygget af Lisbeth Nørgaard, som bor i Silkeborg.

Det er mig – mor til 4 fantastiske børn og verdens dejligste hund, som jeg har med min mand Morten. Jeg er universitetsuddannet og har hele mit arbejdsliv været en del af modebranchen på kryds og tværs. Dette online hunde univers er startet med et ønske om at gøre det mere overskuelig og nemt at finde de bedste produkter til din hund.

Nettet er fyldt med produktanmeldelser skrevet af folk, der aldrig har haft de omtalte produkter i hænderne. Det ville jeg gøre op med. Jeg skriver kun om de bedste produkter på markedet og hvis jeg ikke har noget pænt at sige om et produkt, bliver det slet ikke omtalt.

Vi tester hele tiden nye produkter og sitet vil løbende blive opdateret med nye anbefalinger. 

Er du på jagt efter de bedste produkter til børn og voksne, så læs med på bedstefamilieliv.dk.

Hvis du specifikt er på udkig efter anmeldelser af babyprodukter skal du i stedet besøge vores lillesøster; Begynderbaby.dk.

Jeg håber du finder inspiration til dine indkøb.
De bedste hilsner
Lisbeth

hund

Samarbejdspartnere til Bedstehundeliv.dk

Mest populære

Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

Det bedste legetøj til hvalpe

Se de bedste tilbud på hundefoder her

Copyright © 2024 Bedstehundeliv.dk

Anmeldelserne er skrevet fra hjertet og baseret på ægte tests. Siden er finansieret af den kommision, vi får, når du køber produkter via vores links.